Grevenbroecker

uniek blauwschimmelkaas van koemelk. Bij doorsnede is het net marmer. Deze kaas wordt niet doorprikt maar dankt zijn blauwe adering aan nauwkeurig op elkaar gestapelde wrongel. Tijdens de rijping van 10 weken wordt het zuivel zacht en slibt de luchttoevoer toe. De kaas heeft voor een blauwschimmelkaas een zeer laag zoutgehalte. Hij smaakt mild, is snijdbaar met de draad en op kamertemperatuur smeerbaar. Winnaar van verschillende prijzen.

BEKIJK ONZE KAASSOORTEN

Als kaas voor jou een beet mag hebben dan stellen we je graag onze harde kazen voor. 

Het zachte-kazen-assortiment  biedt voor elk wat wils. Je vindt er eerlijke zachte ambachtelijke kazen met een zachte, pittige of romige smaak.

Bij ons vind je verse kazen gemaakt van zowel koemelk als van geiten- en schapenmelk.

Wij verwennen je smaakpapillen met een mooi assortiment dieetkazen dat voldoende variatie biedt op het vlak van smaak en rijpingstijd (jong, belegen of oud).

Onze schapen-en geitenkazen hebben een aparte en typische smaak.

Schimmels breken het melkzuur in de kaas af en geven de kaas een zachtere structuur.