Limburgse pecorino

Harde kaas van het type pecorino. Het verschil tussen de Italiaanse pecorino en de Limburgse is het lagere zoutgehalte in de Limburgse en de zachtere smaak van de schapenmelk. Minimale rijping is 10 weken. Pecorino extra vanaf 6 maanden. Soms in voorraad tot 1 jaar. Overheerlijk op pasta's, salades en puur bij een glas rode wijn.

BEKIJK ONZE KAASSOORTEN

Als kaas voor jou een beet mag hebben dan stellen we je graag onze harde kazen voor. 

Het zachte-kazen-assortiment  biedt voor elk wat wils. Je vindt er eerlijke zachte ambachtelijke kazen met een zachte, pittige of romige smaak.

Bij ons vind je verse kazen gemaakt van zowel koemelk als van geiten- en schapenmelk.

Wij verwennen je smaakpapillen met een mooi assortiment dieetkazen dat voldoende variatie biedt op het vlak van smaak en rijpingstijd (jong, belegen of oud).

Onze schapen-en geitenkazen hebben een aparte en typische smaak.

Schimmels breken het melkzuur in de kaas af en geven de kaas een zachtere structuur.