Producten - Kaas

Alle koemelkkazen worden gemaakt van rauwe, niet gepasteuriseerde melk van onze eigen koeien. Voor de schapenkazen gebruiken we de melk van de Stalse Schans in Koersel, voor de geitenkazen de melk van de Holhoornhoeve in Peer. kaastafel

Het grote verschil met fabriekskazen is dat wij enkel met rauwe melk werken. Op die wijze blijven de enzymen, vitamines en mineralen bewaard in oorspronkelijke toestand. Zo blijft de oorspronkelijke voedingswaarde beter behouden. Het geeft ook een eigen smaak en rijping die je niet terugvindt in een massaproduct. We maken nog echte kaas, zoals 500 jaar geleden. Dit maakt onze kaas een echt natuurproduct.

We produceren een volledig gamma van harde, zachte tot verse kaas, jonge tot brokkelige kaas, pittig zuur tot zoet, met of zonder kruiden ... We experimenteren ook voordurend met nieuwe smaken, bereidingswijzen, kruiden, en andere natuurlijke toevoegingen.

Je vindt de beschrijvingen van de belangrijkste soorten in het menu bovenaan.