Maak je eigen kaas onder begeleiding van de kaasboer
Ben je benieuwd hoe kaas wordt gemaakt? Tijdens onze initiatieworkshop kaas maken leer je het ambacht van A tot Z en ga je zelf aan de slag!
Wat mag je verwachten?
đ¸ Uitleg & demonstratie â Een korte en boeiende introductie over het verwerken van melk tot kaas.
đ¸ Zelf kaas maken â Onder begeleiding van de kaasboer doorloop je alle stappen en maak je je eigen kaasje.
đ¸ Proeven & beleven â Ontdek de rijke geschiedenis van Catharinadal en proef onze ambachtelijke zuivelproducten.
đ¸ Je eigen kaas mee naar huis â Na zes weken rijpen geniet je van jouw zelfgemaakte jonge kaas!
Praktische info
đ° Prijs: âŦ55 per persoon (min. 12 personen, aansluiten bij andere groepen is niet mogelijk).
âŗ Duur: 3 uur.
đĨ Voor groepen vanaf 12 tot 27 personen.
đ Wanneer?
Woensdag, donderdag, vrijdag: Start tussen 13:30 â 14:30.
Zaterdag: Start in de ochtend (09:00 â 10:00) of in de namiddag (12:30 â 13:30).
Geen workshops op maandag, dinsdag en zondag.
đ Parkeren
Gelieve te parkeren op Michielsplein (centrum, 5 min. wandelen).
Reserveren
Stuur een e-mail naar info@catharinadal.be met:
â
De gewenste datum en starttijd.
â
Een schatting van het aantal personen (definitieve bevestiging ÊÊn week op voorhand).
â
Je telefoonnummer.
â
Eventuele opmerkingen.
Kom en ervaar de kunst van het kaasmaken! đ§â¨
Open configuration options