ONZE KAZEN

We produceren een volledig gamma van harde, zachte tot verse kaas, jonge tot brokkelige kaas, pittig zuur tot zoet, met of zonder kruiden ... We experimenteren ook voortdurend met nieuwe smaken, bereidingswijzen, kruiden, en andere natuurlijke toevoegingen.

Het grote verschil met fabriekskazen is dat wij enkel met rauwe melk werken. Op die wijze blijven de enzymen, vitamines en mineralen bewaard in oorspronkelijke toestand. Zo blijft de oorspronkelijke voedingswaarde beter behouden. Het geeft ook een eigen smaak en rijping die je niet terugvindt in een massaproduct. We maken nog echte kaas, zoals 500 jaar geleden. Dit maakt onze kaas een echt natuurproduct.

Onze kazen

Proef de echtheid van ambachtelijke kazen. 

On

Als kaas voor jou een beet mag hebben dan stellen we je graag onze harde kazen voor. 

Het zachte-kazen-assortiment  biedt voor elk wat wils. Je vindt er eerlijke zachte ambachtelijke kazen met een zachte, pittige of romige smaak.

Bij ons vind je verse kazen gemaakt van zowel koemelk als van geiten- en schapenmelk.

Wij verwennen je smaakpapillen met een mooi assortiment dieetkazen dat voldoende variatie biedt op het vlak van smaak en rijpingstijd (jong, belegen of oud).

Onze schapen-en geitenkazen hebben een aparte en typische smaak.

Schimmels breken het melkzuur in de kaas af en geven de kaas een zachtere structuur.