geitenpiramide witschimmel

De kaas wordt bij de productie ingestrooid met houtskool. Daarna start de groei van blauwe en uiteindelijk witte schimmel op de kaas van 500 g. Van jong tot oud evolueert deze kaas van krijtig, fris en zuur naar een vloeibare, aardachtige, volle smaak.

BEKIJK ONZE KAASSOORTEN

Als kaas voor jou een beet mag hebben, stellen we je graag onze harde kazen voor. 

Het zachtekazenassortiment biedt voor elk wat wils. Je vindt er eerlijke, ambachtelijke kazen met een zachte, pittige of romige smaak.

Bij ons vind je verse kazen gemaakt van zowel koemelk als van geiten- en schapenmelk.

Wij verwennen je smaakpapillen met een mooi assortiment dieetkazen dat voldoende variatie biedt op het vlak van smaak en rijpingstijd (jong, belegen of oud).

Onze geiten- en schapenkazen hebben een aparte en typische smaak.

Schimmels breken het melkzuur in de kaas af en geven de kaas een zachtere structuur.